dimarts, 24 de juny del 2008

Inscripcions tancades

Superada la data del 23 de juny, donem per tancat el període d'inscripció del Campus Marta Cubí Adriana Martín.
Per qualsevol consulta, us recordem que podeu trucar al 639 31 83 13 o enviar-nos un e-mail a campus.martacubi@gmail.com.

INICI del CAMPUS

S'apropa la data clau del 30 de juny, dia en què començarà oficialment el I Campus Uhlsport Futbol Femení Marta Cubí Adriana Martín.

Les que vingueu en autocar des de Barcelona
- Hora: puntuals a les 7.45 hores (per fer recompte i passar llista)
- Lloc: Palau Reial (Avinguda Diagonal 692 cantonada amb Teniente Coronel Valenzuela). Parada de metro L3 (verda) i Tramvia.
- Com: Autocars Jose Luis S.L. (autocar blau)
- IMPORTANT: avisar de qualsevol incidència que impedeixi la sortida puntual del grup a les 8.00 hores camí d'Organyà, al telèfon 639 31 83 13.


Les que aneu directes
- Hora: a les 11.00 hores
- Lloc: Alberg Santa Fe (c/ Mestre Cases s/n, Organyà 25794, Lleida)


Pel que fa a la tornada, la nena serà recollida al camp de futbol d'Organyà al migdia de diumenge dia 6 de juliol, data en què finalitzarà el Campus. Farem un partit d'exhibició (hora exacte per confirmar) davant dels pares, que posarà punt i final a la setmana.

dilluns, 16 de juny del 2008

Última setmana d'inscripció

Ja només falten dues setmanes perquè doni començament el I Campus Marta Cubí Adriana Martín. El proper dilluns 23 de juny donarem per tancat el termini d'inscripció.

Encara no t'has apuntat? Dona't pressa, i no et quedis fora de la nostra primera edició. Ja són moltes les jugadores que han dipositat la seva confiança en el nostre projecte per a aquest estiu! Suma't a elles!

Pregunta freqüent: En cas de fer l'ingrés després d'haver arribat al màxim de 55 places, el propi banc vetaria la transferència, entenent que s'està fora de termini. Si tot i així, es fes efectiu l'ingrés, se li tornaria els diners d'immediat. Pot trucar i confirmar in situ la disponibilitat de places, al 639 31 83 13.


Última semana para inscribirse

Ya sólo faltan dos semanas para que dé comienzo el I Campus Marta Cubí Adriana Martín. El próximo lunes 23 de junio daremos por cerrado el terminio de inscripciones.

¿Aún no te has apuntado? Date prisa, y no te quedes fuera de nuestra primera edición. ¡Ya son muchas las jugadoras que han depositado su confianza en nuestro proyecto para este verano! ¡Súmate a ellas!

Pregunta frecuente: En caso de hacer el ingreso tras haber alcanzado el máximo de 55 plazas, el propio banco vetaría la transferencia, entendiendo que se está fuera de plazo. Si aún así, se hiciera efectivo el ingreso, se le devolvería el dinero de inmediato. Puede llamar y confirmar in situ la disponibilidad de plazas, al 639 31 83 13.


dimecres, 11 de juny del 2008

IMPORTANT: què hem de portar?

Recordem les coses que cal portar. Es rentaran les equipacions, però us aconsellem portar diferents jocs de roba d'entrenament extra per tenir marge suficient per rentar i assecar.

Què cal portar?
- Botes de futbol
- Canyelleres (espinilleres)
- Mitgetes (penseu que farem entrenaments diaris)
- Pantaló d'entrenament (a poder ser, blau o negre)
- Samarreta d'entrenament (preferiblement, blava)
- Necesser (respall i pasta de dents, pinta, xampú, etc.)
- Xandalls (mínim 2)
- Pijama
- Roba interior per una setmana
- Sabates esportives
- Banyador
- Tovallola
- Xancletes
- Gorra
- Crema de protecció solar
- Roba d'abric pel vespre
- Motxilla entrenament
- Llanterna
- Esmorzar del primer dia (per a les que venen en autobus)
- Altres...

Què NO cal portar?
Roba de carrer, texans i altres.
Sac de dormir, llençols i altres (les habitacions estan perfectament equipades).
No és necessari portar diners.
Igualment s'ha d'evitar venir amb aparells electrònics, mòbils i objectes de valor per a estalviar-nos pèrdues innecessàries.

[ tornar a dalt ]